Uutta ja vanhaa oman näköisesti

”Toteutimme saneerauksen noin 20-vuotiaassa omakotitalossa omistajanvaihdoksen jälkeen. Heti projektin alussa otimme yhteyttä Tainaan, ja lähdimme yhdessä suunnittelemaan asunnon tilaratkaisuja jotka eivät kaikilta osin sopineet meidän perheellemme. Yhteistyö Tainan kanssa toimi erittäin hyvin, toimme esille omia suunnitelmia ja ajatuksia, jotka Taina sitten muokkasi toteutettavaan ja kokonaisuuden kannalta toimivaan muotoon.

Saneerauskohde asettaa aina omat rajoituksensa – kaikkea ei voi järkevällä kustannustasolla muuttaa haluamakseen, ja joitain kompromisseja on yleensä pakko tehdä. Rajoitteista huolimatta Taina onnistui kuitenkin suunnittelemaan toimivan kokonaisuuden.

Tapettien, värien, tekstiilien ja huonekalujärjestyksen valinnan jätimme kokonaisuudessaan Tainan huoleksi ja olemme lopputulokseen hyvin tyytyväisiä.”

Nämä näyttävät tyynyt ommeltiin Harlequinin kankaasta, joka kuuluu Sisustan valikoimaan.

Olohuoneen kalusteitten paikat ja mitat piti miettiä tarkkaan. Huoneessa ei ole yhtään ehjää seinää, ja lisäksi vielä portaat yläparvelle olivat haasteena.

Tyyny kuin koru tekee sisustuksen ilmeen.

Keittiön ja olohuoneen välinen seinä kaadettiin osittain, jotta saatiin valo virtaamaan läpi talon, ja muutenkin avaruutta tiloihin.

Näin kuvasta ei päällepäin huomaa, kuinka paljon tarkkaa mittailua ja miettimistä kodinhoitohuoneen ratkaisuvat vaativat. Lopputuloksesta tuli kuitenkin toimiva!